fbpx Skip to main content

Alles over verzorging

Als gevolg van een operatie, ziekte of handicap kan het zijn dat u (tijdelijk) niet in staat bent om voor uzelf te zorgen. Gelukkig staat het Wijkteam van Ariane Zorg klaar om u te helpen. Of het nu gaat om in en uit bed gaan, het aantrekken van steunkousen, het aan- en uitkleden, douchen of eten en drinken, onze verzorgers staan voor u klaar.

De persoonlijke verzorging die u wilt

We begrijpen dat u het liefst zo onafhankelijk mogelijk bent. Als het niet lukt om zelf te douchen, aan te kleden of voor uw eten en drinken te zorgen, dan helpen onze verzorgers u graag verder. Ze komen zo vaak als nodig is, of dat nu één keer per week is of meerdere keren per dag. Hoe vaak en op welk tijdstip is afhankelijk van uw eigen wensen, mogelijkheden en uw indicatie. Als u een Wmo-beschikking of een Wlz-indicatie heeft, kunnen we u ook begeleiding bij de maaltijden aanbieden.

Voordelen van persoonlijke verzorging

Bij Ariane Zorg staat uw welzijn centraal en daarom staan uw wensen en mogelijkheden bij ons voorop. We begrijpen dat het belangrijk is om vertrouwde gezichten om u heen te hebben, daarom zullen steeds dezelfde verzorgers bij u thuis komen. Bovendien zijn we dag en nacht bereikbaar via persoonsalarmering en werken we nauw samen met uw huisarts en apotheek. Als u vandaag nog persoonlijke verzorging nodig heeft, kunnen we dat direct voor u regelen.

  • Uw wensen en mogelijkheden centraal
  • Steeds dezelfde vertrouwde gezichten bij u thuis
  • Dag en nacht bereikbaar via persoonsalarmering
  • Nauwe samenwerking met uw huisarts en apotheek
  • Direct geregeld. Vandaag nog, als dat nodig is.

Kosten

Ontvangt u thuis persoonlijke verzorging? Dan betaalt u hiervoor meestal geen eigen bijdrage meer. Deze zorg valt sinds 2015 onder uw zorgverzekering.
Voor meer informatie en uitzonderingen kijkt u op de website van het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Meer informatie of aanmelden voor persoonlijke verzorging bij u thuis?

U kunt het wijkteam bereiken via de Klantenservice op telefoonnummer 085 200 63 31. De (wijk)verpleegkundige neemt dan contact met u op voor een afspraak bij u thuis. U bespreekt bij u thuis met iemand van het wijkteam wat u wilt. Samen met u bekijkt het wijkteam wat er mogelijk is. Ze luisteren naar wat u belangrijk vindt. Zodat de ondersteuning altijd precies past bij uw wensen.

Enkele jaren ervaring en altijd zorg die bij u past

Wij staan voor enkele jaren ervaring in de thuiszorg en aanvullende dienstverlening in de Amsterdam en omstreken. Verandert uw situatie in de toekomst, waardoor u niet meer thuis kunt blijven wonen? Of heeft u tijdelijk intensievere zorg nodig? Ook dan kunt u bij Ariane Zorg terecht. Uw wijkteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Heeft u zorg nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op