iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Persoonlijke Verzorging

Diensten

Ontdek Persoonlijke Verzorging op Maat met Ariane Zorg

Een helpende hand wanneer u die het meest nodig heeft. Na een operatie, bij ziekte of als gevolg van een handicap, kan zelfzorg een uitdaging zijn. Ariane Zorg’s deskundige Wijkteam biedt ondersteuning met dagelijkse activiteiten zoals opstaan, steunkousen aantrekken, aankleden, persoonlijke hygiëne, en maaltijdassistentie. Wij zijn er om u te helpen uw onafhankelijkheid zo veel mogelijk te behouden.

Persoonlijke zorg afgestemd op uw behoeften.

Wij begrijpen het belang van onafhankelijkheid. Wanneer zelfstandig douchen, kleden, of eten niet meer lukt, staan onze zorgverleners klaar om bij te springen. Uw voorkeuren bepalen de frequentie en timing van onze bezoeken, of dit nu dagelijks of wekelijks is, altijd afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.

Zelf zorg inkopen met een WLZ-indicatie.

Voor cliënten met een WLZ-indicatie (Wet Langdurige Zorg) biedt Ariane Zorg de mogelijkheid om zelf zorg in te kopen. Dit geeft u de vrijheid om zorg op maat te selecteren die aansluit bij uw unieke behoeften, met de zekerheid van financiering via uw WLZ-indicatie. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste zorgdiensten binnen uw indicatie.

De voordelen van zorg met een persoonlijke aanpak bij Ariane Zorg:
  • Uw wensen staan centraal: We zetten uw behoeften en mogelijkheden voorop.
  • Vertrouwde zorgverleners: U krijgt zorg van dezelfde professionals voor een vertrouwde ervaring.
  • Samenwerking met professionals: Wij werken nauw samen met uw huisarts en apotheek voor een geïntegreerde zorgaanpak.
  • Directe ondersteuning: Indien nodig, kunnen we morgen nog zorg leveren.
Geen eigen bijdrage voor thuiszorg.

Sinds 2015 valt persoonlijke verzorging thuis onder uw zorgverzekering, zonder eigen bijdrage. Voor specifieke informatie en eventuele uitzonderingen, raadpleeg de website van het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Jarenlange ervaring in zorg die past bij uw leven.

Met jaren ervaring in thuiszorg en aanvullende diensten in en rond Amsterdam, past Ariane Zorg zich aan uw veranderende behoeften aan. Of u nu intensievere zorg nodig heeft of uw woonsituatie verandert, ons team informeert u graag over alle beschikbare opties.

Bij Ariane Zorg staat u centraal. Laat ons u helpen om de zorg te krijgen die u verdient, precies afgestemd op uw levenswijze.

Aanmelden of meer informatie?

Neem contact op met onze Klantenservice via 085 200 63 31. Een (wijk)verpleegkundige zal een afspraak met u maken om uw wensen en mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Samen vinden we een zorgoplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.

 

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In