iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Cliëntenraad

Over ons

Onafhankelijk cliëntenraad bij Ariane Zorg

Ariane Zorg heeft een onafhankelijk cliëntenraad die een essentiële rol speelt in het vertegenwoordigen en beschermen van de belangen van alle cliënten. Deze raad, bestaande uit betrokken en deskundige leden, streeft ernaar om de stem van de cliënten binnen de organisatie te zijn. Ze zijn actief betrokken bij het overleggen met het management over belangrijke beslissingen die de cliënten direct of indirect beïnvloeden.

Proactieve benadering

De cliëntenraad van Ariane Zorg heeft een proactieve benadering; ze brengen zowel gevraagd als ongevraagd advies uit over een breed scala aan onderwerpen die van invloed zijn op het welzijn en de zorg van de cliënten. Dit kan variëren van wijzigingen in het zorgaanbod, kwaliteit van de zorg, tot aan beleidsveranderingen binnen de organisatie.

Contactgegevens

Contactgegevens cliëntenraad Ariane Zorg: Voor meer informatie, suggesties, of om uw stem te laten horen, kunt u contact opnemen met de cliëntenraad van Ariane Zorg. Zij staan open voor uw inbreng en streven ernaar om de belangen van de cliënten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. U kunt hen bereiken via e-mail: clientenraad@arianezorg.nl.

Let op: De cliëntenraad is niet de juiste instantie voor individuele klachten. Hoewel ze zich inzetten voor de algemene belangen van cliënten, zijn klachten over specifieke situaties of ervaringen niet hun terrein. Voor dergelijke klachten heeft Ariane Zorg een aparte klachtenregeling. Cliënten of hun vertegenwoordigers die klachten hebben, worden aangemoedigd om gebruik te maken van deze regeling, waar een specifieke procedure voor is vastgesteld om ervoor te zorgen dat uw klachten serieus worden genomen en adequaat worden afgehandeld.

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In