iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Kwaliteit

Over Ons

Uw Kwaliteitsgarantie in Thuiszorg

Bij Ariane Zorg, een toonaangevende thuiszorgorganisatie in Amsterdam, zetten we ons in voor het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit. Onze ISO 9001:2015 certificering is een bewijs van onze toewijding aan continue verbetering en klanttevredenheid. Wij staan klaar om u of uw geliefde te ondersteunen met professionele, empathische zorg in het comfort van uw eigen huis.

Deskundigheid en Professionaliteit

Onze zorgverleners zijn niet alleen geselecteerd op hun vakbekwaamheid en professionaliteit, maar ook op hun vermogen om met passie en empathie te werken. Of het nu gaat om geregistreerde BIG-zorgverleners of medewerkers met een specifieke expertise, wij zorgen ervoor dat ze voldoen aan alle wettelijke vereisten, inclusief een grondige controle in het waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en een actuele VOG.

Samenwerking en Persoonlijke Zorg

In samenwerking met onze cliënten ontwikkelen we zorgplannen die echt op maat gemaakt zijn. Deze plannen worden regelmatig geëvalueerd en aangepast om te zorgen dat ze blijven aansluiten bij de veranderende behoeften. Onze cliëntenraad speelt een belangrijke rol in het vormgeven van ons beleid, zodat de zorg die wij leveren niet alleen aan de standaarden voldoet, maar ook aan uw verwachtingen.

Verantwoorde Zorg, Elke Dag Weer

Verantwoordelijkheid nemen we serieus. Van het leveren van effectieve en efficiënte zorg tot het waarborgen van veiligheid en het respecteren van de persoonlijke voorkeuren van onze cliënten. Onze klachtenfunctionaris en aansluiting bij een onafhankelijke geschilleninstantie staan garant voor onze openheid en transparantie.

Een Toekomstvisie Gericht op Uitmuntendheid

Met een heldere visie op de toekomst en een onwrikbare toewijding aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, streeft Ariane Zorg ernaar om een blijvende impact te maken in de zorgsector. Wij geloven in de kracht van zorg die niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden, maar die ook wordt geleverd met compassie en aandacht voor het welzijn van elke cliënt.

Bereikbaar

Ontdek vandaag nog hoe Ariane Zorg het verschil kan maken in uw leven of dat van uw dierbaren. Neem contact met ons op via telefoonnummer 085 200 63 31 of stuur een e-mail naar info@arianezorg.nl voor meer informatie over onze diensten. Samen kunnen we een zorgplan opstellen dat perfect aansluit bij uw behoeften, waardoor zelfstandig thuis wonen niet alleen mogelijk, maar ook aangenaam en veilig wordt.

 

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In