iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Begeleiding

Diensten

Bij Ariane Zorg begrijpen we dat iedereen soms extra ondersteuning nodig heeft in hun thuissituatie om zelfstandig te blijven wonen en de regie over het eigen leven te behouden. Onze thuisbegeleidingsdiensten zijn ontworpen om individueel afgestemd te worden, zodat ze perfect aansluiten bij uw unieke behoeften. Of het nu gaat om het aanbrengen van structuur in uw dagelijks leven, hulp bij het beheren van financiën, ondersteuning in de opvoeding, of begeleiding voor mensen met een psychiatrisch ziektebeeld, onze deskundige begeleiders staan voor u klaar.

Maatwerk in Thuisbegeleiding

Ariane Zorg biedt thuisbegeleiding aan op basis van een WLZ-budget (Wet Langdurige Zorg), wat verzekert dat onze diensten toegankelijk zijn voor diegenen die deze gespecialiseerde ondersteuning het meest nodig hebben. We luisteren aandachtig naar uw verhaal en stemmen onze zorg nauwkeurig af op uw persoonlijke situatie en doelen, eventueel in samenwerking met andere zorgverleners.

Opbouwen van Zelfvertrouwen en Onafhankelijkheid

Onze aanpak is gebaseerd op het versterken van uw krachten: we focussen op wat u zelf goed kunt en waar u nog ondersteuning bij kunt gebruiken. Samen met uw thuisbegeleider worden er persoonlijke doelen vastgesteld en gedurende de begeleiding regelmatig geëvalueerd en bijgesteld. Dit proces bevordert niet alleen zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid, maar stimuleert ook een ondernemende en actieve houding.

Kwaliteit en Creativiteit in Begeleiding

Ariane Zorg staat voor creatieve, respectvolle samenwerking en vakkundige begeleiding. Onze thuisbegeleiders werken vanuit een krachtgerichte benadering, wat zich uit in een positieve, ondersteunende relatie met cliënten en hun omgeving. Dit maakt ons als zorgaanbieder slagvaardig, wendbaar en in staat om kwalitatief hoogstaande begeleiding te bieden.

Jarenlange ervaring in zorg die past bij uw leven.

Met jaren ervaring in thuiszorg en aanvullende diensten in en rond Amsterdam, past Ariane Zorg zich aan uw veranderende behoeften aan. Of u nu intensievere zorg nodig heeft of uw woonsituatie verandert, ons team informeert u graag over alle beschikbare opties.

Bij Ariane Zorg staat u centraal. Laat ons u helpen om de zorg te krijgen die u verdient, precies afgestemd op uw levenswijze.

Aanmelden of meer informatie?

Neem contact op met onze Klantenservice via 085 200 63 31. Een (wijk)verpleegkundige zal een afspraak met u maken om uw wensen en mogelijkheden persoonlijk te bespreken. Samen vinden we een zorgoplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In