iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Volledig Pakket Thuis

Diensten

Wanneer u langdurig intensieve zorg nodig heeft, kan het Volledig Pakket Thuis (VPT) uitkomst bieden. Wij zorgen dat u thuis kunt blijven wonen met zorg en ondersteuning op maat in uw eigen vertrouwde omgeving. Het Volledig Pakket Thuis biedt de zorg en ondersteuning die te vergelijken is met de dienstverlening in een woonzorgcentrum.  En er is voor u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Een prettige en veilige gedachte.

Het Volledig Pakket Thuis is een pakket op maat?
  • Persoonlijke verzorging en verpleging.
  • Huishoudelijke zorg zodat u huis hygiënisch en schoon blijft.
  • Persoonlijke begeleiding bij u thuis, denk daarbij aan iemand die met u een wandeling kan maken of gewoon met u een kop koffie drinkt.
  • Ook uw mantelzorger kan op allerlei vormen van ondersteuning rekenen.
  • Het organiseren van een zinvolle dagbesteding in een knusse groep en omgeving (inclusief vervoer heen & terug).
  • Eten en drinken met meerdere opties: hulp bij het bereiden van de maaltijd, het thuis brengen van goede en gezonde (kant-en-klaar) maaltijden of een vergoeding voor eten en drinken.
  • Bovenstaande mogelijkheden kunnen worden aangevuld met oplossingen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Denk daarbij aan virtueel contact via beeldbellen, maar ook aan professionele begeleiding bij gedragsproblematiek.

Het Volledig Pakket Thuis passen we steeds aan uw persoonlijke situatie aan. Dus als het minder goed met u gaat, dan kan er snel en gemakkelijk zorg of ondersteuning worden uitgebreid.

Wanneer kom ik voor een volledig pakket thuis in aanmerking?

Voor een Volledig Pakket Thuis heeft u een indicatie nodig. Of u in aanmerking komt voor een dergelijk pakket wordt beoordeeld door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg).  Bij de aanvraag van een dergelijke indicatie wordt u door ons geholpen. Uw wijkverpleegkundige en het VPT-team regelen in afstemming met u en uw mantelzorger deze aanvraag.

Kosten

Het VPT-pakket wordt bekostigd vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ).  Daarnaast betaalt u een eigen bijdrage. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) bepaalt op basis van uw persoonlijke situatie de hoogte van de eigen bijdrage. Op voorhand kan door het CAK een berekening worden gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. U betaalt, ongeacht de samenstelling van het pakket, steeds hetzelfde bedrag. Het CAK is telefonisch bereikbaar via 0800-0087.

Enkele jaren ervaring en altijd zorg die bij u past

Wij staan voor enkele jaren ervaring in de thuiszorg en aanvullende dienstverlening in de Amsterdam en omstreken. Verandert uw situatie in de toekomst, waardoor u niet meer thuis kunt blijven wonen? Of heeft u tijdelijk intensievere zorg nodig? Ook dan kunt u bij Ariane Zorg terecht. Uw wijkteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie of aanmelden voor persoonlijke verzorging bij u thuis?

U kunt het wijkteam bereiken via de Klantenservice op telefoonnummer 085 200 63 31. De (wijk)verpleegkundige neemt dan contact met u op voor een afspraak bij u thuis. U bespreekt bij u thuis met iemand van het wijkteam wat u wilt. Samen met u bekijkt het wijkteam wat er mogelijk is. Ze luisteren naar wat u belangrijk vindt. Zodat de ondersteuning altijd precies past bij uw wensen.

 

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In