iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Zorgcoördinator

Vacatures

Zorgcoördinator 0-36 uur per week

Als zorgcoördinator bij Ariane Zorg ben je verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de zorgactiviteiten binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat de zorgprocessen efficiënt verlopen en dat de cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangen. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines en hebt een leidinggevende rol binnen het zorgteam.

Wat doe je als zorgcoördinator bij Ariane Zorg in Amsterdam?
 • Coördinatie van de zorg: Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en evaluatie van de zorgactiviteiten. Je stemt de zorgbehoefte van de cliënten af met het beschikbare personeel en zorgt voor een optimale inzet van middelen en capaciteit.
 • Zorgplanning en -evaluatie: Je stelt zorgplannen op in samenwerking met het multidisciplinaire team en de cliënten. Je evalueert regelmatig de zorgplannen en past ze indien nodig aan om aan de veranderende behoeften van de cliënten te voldoen.
 • Kwaliteitsborging: Je zorgt ervoor dat de zorg voldoet aan de kwaliteitseisen en richtlijnen, zowel intern als extern. Je neemt deel aan kwaliteitsverbeteringsinitiatieven en zorgt ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van de geldende protocollen en procedures.
 • Leidinggeven en ondersteunen: Je geeft leiding aan het zorgteam en ondersteunt hen bij hun werkzaamheden. Je coacht en motiveert medewerkers, bevordert een positieve werksfeer en zorgt voor een optimale samenwerking binnen het team.
 • Samenwerking en communicatie: Je onderhoudt contacten met externe zorgverleners, zoals huisartsen, specialisten en andere zorginstellingen. Daarnaast communiceer je regelmatig met cliënten en hun familieleden om de zorgbehoeften af te stemmen en hen te informeren over de voortgang.
 • Administratie en rapportage: Je zorgt voor een nauwkeurige administratie van de zorgactiviteiten en rapporteert over de voortgang en resultaten aan het management. Je bewaakt de zorgbudgetten en zorgt voor een efficiënte inzet van middelen.
Kwalificaties en vaardigheden:
 • Afgeronde relevante opleiding op hbo of mbo-niveau, bijvoorbeeld zorgmanagement of verpleegkunde.
 • Ervaring in een coördinerende rol binnen de zorgsector.
 • Gedegen kennis van wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen in de zorg.
 • Sterke organisatorische en planningsvaardigheden.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende stakeholders.
 • Leiderschapsvaardigheden en het vermogen om medewerkers te motiveren en te coachen.
 • Probleemoplossend vermogen en besluitvaardigheid.
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je bij ons als Zorgcoördinator  € 3.256,53 bruto per maand verdienen (onderhandelingen daar gelaten) bij een 36-urige werkweek (FWG 35 conform CAO VVT). Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld. Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden: Ariane Zorg UIT&THUIS met gunstige regelingen voor gemak, gezondheid en ontspanning. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Interesse in deze baan bij Ariane Zorg?

Als je verder wilt gaan met je sollicitatie, registreer je je bij Ariane Zorg en solliciteer je rechtstreeks door hieronder het sollicitatieformulier in te vullen.

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Solliciteer Nu en Maak Deel Uit van Ons Thuiszorgteam

Bij Ariane Zorg geloven we in het leveren van zorg met hart en ziel. Als jij je geroepen voelt om bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven voor onze cliënten en je professionele vaardigheden in de thuiszorg wilt ontwikkelen, nodigen we je uit om te solliciteren. Vul onderstaand formulier in en start jouw reis in een betekenisvolle carrière bij Ariane Zorg in Amsterdam.

Voor stage of BBL kan je ook het formulier invullen.

Vul Jouw Gegevens In:

Aanmelden voor Zorg
 1. Vul het formulier in
 2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
 3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In