iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Particuliere Zorg in Amsterdam

Diensten

Ontdek de essentie van particuliere zorg in Amsterdam bij Ariane Zorg, waar elke cliënt centraal staat. In Amsterdam bieden wij een scala aan particuliere zorg opties, ontworpen om aan de unieke behoeften van onze cliënten te voldoen. Onze benadering is eenvoudig: persoonlijke, flexibele zorg die zich aanpast aan uw leven.

Wat is Particuliere Zorg?

Particuliere zorg verwijst naar zorgdiensten die rechtstreeks aan cliënten worden aangeboden buiten het reguliere, door de overheid gefinancierde zorgstelsel om. Deze vorm van zorg biedt meer flexibiliteit, persoonlijke aandacht, en maatwerk in de zorgplanning en -uitvoering. Bij Ariane Zorg omvat particuliere zorg alles van persoonlijke verzorging en verpleging tot begeleiding en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, met als doel het behouden van de kwaliteit van leven en onafhankelijkheid in uw eigen huis.

Wat Kost Particuliere Zorg?

De kosten van particuliere zorg in Amsterdam zijn afhankelijk van de specifieke behoeften en de omvang van de benodigde diensten. Bij Ariane Zorg streven we ernaar om transparant en flexibel te zijn in onze prijsstelling. Onze tarieven voor persoonlijke verzorging, verpleging, en begeleiding beginnen vanaf €45. Dit is een starttarief, en de uiteindelijke kosten kunnen variëren afhankelijk van uw individuele zorgbehoeften en het aantal uren zorg dat u vereist. Wij bieden op maat gemaakte zorgpakketten die zijn ontworpen om aan uw persoonlijke en financiële situatie te voldoen.

Unieke Particuliere Zorg in Amsterdam

Ariane Zorg staat bekend om haar excellente particuliere zorg in Amsterdam. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om een persoonlijk zorgplan op te stellen, dat perfect aansluit bij uw behoeften en wensen. Of het nu gaat om assistentie bij dagelijkse activiteiten, medische zorg, of gewoon gezelschap, onze zorg is altijd persoonlijk en respectvol.

Flexibele en Responsieve Zorg

Flexibiliteit is de kern van onze particuliere woonzorg in Amsterdam. Onze diensten variëren van enkele uren per week tot 24-uurs zorg, altijd aangepast aan uw veranderende behoeften. Met Ariane Zorg heeft u de zekerheid van hoogwaardige particuliere zorg die er is wanneer u ons nodig heeft.

Contacteer Ariane Zorg

Geïnteresseerd in particuliere zorg in Amsterdam die uw leven verrijkt? Contacteer Ariane Zorg vandaag nog. Bel ons op 085 200 63 31 of vul het contactformulier op onze website in. Samen vinden we de beste zorgoplossing voor u.thiu

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ontdek hoe wij het verschil maken in het leven van onze cliënten

Wat Onze Cliënten Zeggen

Ariane Zorg in Amsterdam zet zich met hart en ziel in voor excellente thuiszorg. Onze cliënten waarderen de persoonlijke benadering en professionaliteit van ons team. Lees hier hun verhalen en ontdek het verschil dat wij maken.

hazzmeholland
Read More
Ik was bij een oudere vriend Hans en toen kwam de thuiszorg Rahila binnen Wat een vriendelijk en plezierige jonge vrouw .. Hans was haar 12e adres van de ochtend .. Diep diep respect .. en voor iedereen die moppert over onze zorg .. dit gebeurt er dus ook !!! Succes en bedankt Rahila !
Ilkan Batur
Read More
De zorg en ondersteuning die we van deze thuiszorginstelling hebben ontvangen, was werkelijk super. Het personeel was vriendelijk, begripvol en bovenal deskundig. Ze hebben ons gezin door een moeilijke tijd heen geholpen met een zorgzaamheid die ver boven onze verwachtingen uitsteeg. Bedankt!! Zeker een aanbeveling waard.
Marianne Joanknecht
Read More
Fantastische, zorgzame, thuiszorg. Kunnen op korte termijn schakelen, zijn betrouwbaar en deskundig!
Louise Stuart
Read More
Piet Benschop
Read More
enthousiate medewerkers
Sumaya Hassan
Read More
Fijne werkplek en veel ervaring opgebouwd. Hele aardige mensen , goeie communicatie. Geweldig!
Shadia Loukan
Read More
Zeker een aanrader wat de thuiszorg betreft. De zorgvragers in dit bedrijf komen altijd op nummer 1 te staan en dat is het enige wat telt. Ariane Zorg hartje Amsterdam
Lil Ou
Read More
Fijne thuiszorg in Amsterdam!
Jale Kaplan
Read More
Top mensen en een goede service!
Previous
Next
0 +

Cliënten Geholpen

0 +

Huisbezoeken per Maand

0 +

Zorgprofessionals

0 %

Klanttevredenheidsscore

Neem Contact Op Met Ariane Zorg voor 24 uurs zorg in Amsterdam & omgeving

Bij Ariane Zorg zijn we toegewijd aan het bieden van kwalitatieve zorg die aan uw behoeften voldoet. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over onze diensten? Vul alstublieft het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via telefoonnummer 085 200 63 31 of per e-mail op contact@arianezorg.nl.

Contactformulier

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In