iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Thuiszorg in Buitenveldert

Ariane Zorg levert thuiszorg die volledig is afgestemd op persoonlijke behoeften, waardoor cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. De voornaamste doel van Ariane Zorg is om de zelfredzaamheid van de clienten te stimuleren, zodat zij in de toekomst zelf de dagelijkse taken kunnen doen.  Met meer dan 250 tevreden cliënten staat onze zorg in Buitenveldert synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze holistische en persoonlijke benadering van wijkverpleging is gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit.

Kwalitatieve Thuiszorg in Buitenveldert

Bij Ariane Zorg bieden we een uitgebreid scala aan thuiszorgdiensten in Buitenveldert, inclusief persoonlijke verzorging, professionele verpleging, huishoudelijke hulp en gespecialiseerde zorg. Onze missie is het maken van een positief verschil in het leven van onze cliënten door zorg op maat te leveren die past bij hun unieke levenssituaties.

Deskundig Team voor Thuiszorg in Buitenveldert

Ons team in Buitenveldert bestaat uit toegewijde zorgprofessionals, grondig getraind om optimale ondersteuning en zorg te bieden. Elk lid van ons team is diep betrokken bij het leveren van empathische en hoogwaardige zorg, waardoor Ariane Zorg een betrouwbare keuze is voor thuiszorg in de regio.

Aangepaste Wijkverpleging in Buitenveldert

We erkennen de uniciteit van elke cliënt. Daarom is onze thuiszorg in Buitenveldert speciaal aangepast aan individuele behoeften, waardoor cliënten de nodige ondersteuning krijgen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven.

Is Thuiszorg Gratis?

Thuiszorg is in de meeste gevallen grotendeels kosteloos. De financiering van thuiszorg hangt echter af van het type zorg dat u ontvangt en uw persoonlijke omstandigheden. Persoonlijke verzorging en verpleging worden vaak gedekt door uw basisverzekering of een WLZ-indicatie. Voor andere diensten kan een eigen bijdrage vereist zijn, die geregeld wordt via de Wmo of de WLZ (Wet Langdurige Zorg). Wij adviseren u graag over de mogelijke kosten en vergoedingsopties. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om aanvullende zorgdiensten zelf in te kopen.

Neem Contact Op voor Thuiszorg in Buitenveldert

Zoekt u of een dierbare thuiszorg in Buitenveldert, dan bent u bij Ariane Zorg aan het juiste adres. Contacteer ons via 085 200 63 31 of vul het contactformulier op onze website in. Een van onze zorgspecialisten zal dan met u in gesprek gaan om uw zorgbehoeften uitgebreid te bespreken.

Met Ariane Zorg kiest u voor zorg die meer biedt dan basiszorg. Onze toewijding aan uitmuntendheid en onze aanpak om elke cliënt te behandelen als familie, bevestigen onze rol als uw ideale partner voor thuiszorg.

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ontdek hoe wij het verschil maken in het leven van onze cliënten

Wat Onze Cliënten Zeggen

Ariane Zorg in Amsterdam zet zich met hart en ziel in voor excellente thuiszorg. Onze cliënten waarderen de persoonlijke benadering en professionaliteit van ons team. Lees hier hun verhalen en ontdek het verschil dat wij maken.

hazzmeholland
Read More
Ik was bij een oudere vriend Hans en toen kwam de thuiszorg Rahila binnen Wat een vriendelijk en plezierige jonge vrouw .. Hans was haar 12e adres van de ochtend .. Diep diep respect .. en voor iedereen die moppert over onze zorg .. dit gebeurt er dus ook !!! Succes en bedankt Rahila !
Ilkan Batur
Read More
De zorg en ondersteuning die we van deze thuiszorginstelling hebben ontvangen, was werkelijk super. Het personeel was vriendelijk, begripvol en bovenal deskundig. Ze hebben ons gezin door een moeilijke tijd heen geholpen met een zorgzaamheid die ver boven onze verwachtingen uitsteeg. Bedankt!! Zeker een aanbeveling waard.
Marianne Joanknecht
Read More
Fantastische, zorgzame, thuiszorg. Kunnen op korte termijn schakelen, zijn betrouwbaar en deskundig!
Louise Stuart
Read More
Piet Benschop
Read More
enthousiate medewerkers
Sumaya Hassan
Read More
Fijne werkplek en veel ervaring opgebouwd. Hele aardige mensen , goeie communicatie. Geweldig!
Shadia Loukan
Read More
Zeker een aanrader wat de thuiszorg betreft. De zorgvragers in dit bedrijf komen altijd op nummer 1 te staan en dat is het enige wat telt. Ariane Zorg hartje Amsterdam
Lil Ou
Read More
Fijne thuiszorg in Amsterdam!
Jale Kaplan
Read More
Top mensen en een goede service!
Previous
Next
0 +

Cliënten Geholpen

0 +

Huisbezoeken per Maand

0 +

Zorgprofessionals

0 %

Klanttevredenheidsscore

Neem Contact Op Met Ariane Zorg

Bij Ariane Zorg zijn we toegewijd aan het bieden van kwalitatieve zorg die aan uw behoeften voldoet. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over onze diensten? Vul alstublieft het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Contactformulier

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In