iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Thuiszorg in Amsterdam West

Ariane Zorg is een thuiszorg in Amsterdam West voor gepersonaliseerde zorgdiensten aan die zijn ontworpen om u of uw dierbaren te ondersteunen bij het dagelijks leven thuis. We begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn over hoe thuiszorg werkt, hoe u ervoor in aanmerking komt, en wat het verschil is met andere vormen van zorg. Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Hoe Kom Je in Aanmerking voor Thuiszorg in Amsterdam West?

Om in aanmerking te komen voor thuiszorg in Amsterdam West, is het belangrijk om eerst uw behoeften te beoordelen voor zorg aan huis. Dit kan gedaan worden in overleg met uw huisarts, een maatschappelijk werker, of door direct contact op te nemen met een thuiszorgorganisatie zoals de onze. Afhankelijk van uw situatie, kan er een indicatie vereist zijn die wordt afgegeven door het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) of door de gemeente in het kader van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). De meeste zorg wordt vergoed vanuit het basispakket.

Hoe Kom Je Aan Thuiszorg?

Thuiszorg aanvragen kan door direct contact op te nemen met een thuiszorg in Amsterdam West. Ariane Zorg is een begrip in Amsterdam. Wij zullen een intakegesprek met u plannen om uw situatie en behoeften te bespreken. Vervolgens werken we samen met u om een zorgplan op te stellen dat aan uw wensen voldoet. U kunt ook via uw huisarts of het lokale wijkteam doorverwezen worden naar thuiszorg.

Wat Is het Verschil Tussen Thuiszorg en Wijkverpleging in Amsterdam?

Thuiszorg is een brede term die verschillende soorten ondersteuning bij u thuis omvat, van huishoudelijke hulp tot begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. Wijkverpleging, daarentegen, focust specifiek op medische zorg en verpleging thuis. Wijkverpleging wordt vaak ingezet voor het toedienen van medicatie, wondverzorging, of ondersteuning bij chronische aandoeningen. Beide diensten zijn gericht op het bevorderen van uw zelfredzaamheid en welzijn thuis.

Is Thuiszorg Gratis?

Thuiszorg is niet altijd gratis. De kosten voor thuiszorg in Amsterdam West kunnen afhankelijk zijn van het type zorg dat u ontvangt en uw persoonlijke situatie. Sommige diensten kunnen worden gedekt door uw zorgverzekering, terwijl voor andere een eigen bijdrage vereist kan zijn via de Wmo of het WLZ (Wet Langdurige Zorg). Wij adviseren u graag over de mogelijke kosten en vergoedingen.

Contacteer Ons Voor Meer Informatie

Heeft u behoefte aan thuiszorg in Amsterdam West en wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 085 200 63 31 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te werken aan een zorgplan dat bij u past. Samen zorgen we ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft, rechtstreeks in uw eigen vertrouwde omgeving.

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ontdek hoe wij het verschil maken in het leven van onze cliënten

Wat Onze Cliënten Zeggen

Ariane Zorg in Amsterdam zet zich met hart en ziel in voor excellente thuiszorg. Onze cliënten waarderen de persoonlijke benadering en professionaliteit van ons team. Lees hier hun verhalen en ontdek het verschil dat wij maken.

hazzmeholland
Read More
Ik was bij een oudere vriend Hans en toen kwam de thuiszorg Rahila binnen Wat een vriendelijk en plezierige jonge vrouw .. Hans was haar 12e adres van de ochtend .. Diep diep respect .. en voor iedereen die moppert over onze zorg .. dit gebeurt er dus ook !!! Succes en bedankt Rahila !
Ilkan Batur
Read More
De zorg en ondersteuning die we van deze thuiszorginstelling hebben ontvangen, was werkelijk super. Het personeel was vriendelijk, begripvol en bovenal deskundig. Ze hebben ons gezin door een moeilijke tijd heen geholpen met een zorgzaamheid die ver boven onze verwachtingen uitsteeg. Bedankt!! Zeker een aanbeveling waard.
Marianne Joanknecht
Read More
Fantastische, zorgzame, thuiszorg. Kunnen op korte termijn schakelen, zijn betrouwbaar en deskundig!
Louise Stuart
Read More
Piet Benschop
Read More
enthousiate medewerkers
Sumaya Hassan
Read More
Fijne werkplek en veel ervaring opgebouwd. Hele aardige mensen , goeie communicatie. Geweldig!
Shadia Loukan
Read More
Zeker een aanrader wat de thuiszorg betreft. De zorgvragers in dit bedrijf komen altijd op nummer 1 te staan en dat is het enige wat telt. Ariane Zorg hartje Amsterdam
Lil Ou
Read More
Fijne thuiszorg in Amsterdam!
Jale Kaplan
Read More
Top mensen en een goede service!
Previous
Next
0 +

Cliënten Geholpen

0 +

Huisbezoeken per Maand

0 +

Zorgprofessionals

0 %

Klanttevredenheidsscore

Neem Contact Op Met Ariane Zorg

Bij Ariane Zorg zijn we toegewijd aan het bieden van kwalitatieve zorg die aan uw behoeften voldoet. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over onze diensten? Vul alstublieft het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via telefoonnummer 085 200 63 31 of per e-mail op contact@arianezorg.nl.

Contactformulier

Aanmelden voor Zorg

  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.

Vul Jouw Gegevens In