iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Thuiszorg Aanvragen in Amsterdam

Hoe Kun Je Thuiszorg Aanvragen in Amsterdam?

Woon je in Amsterdam en heb je behoefte aan thuiszorg? Dan is het essentieel om te weten hoe je thuiszorg kunt aanvragen. Of je nu herstelt van een operatie, ondersteuning nodig hebt bij dagelijkse activiteiten, of zorg nodig hebt voor een langdurige aandoening, wij staan klaar om samen met jou thuiszorg te regelen in Amsterdam, zodat je comfortabel thuis kunt blijven wonen.

Belangrijke Stappen Voordat Je Thuiszorg Aanvraagt:
Bepaal Je Zorgbehoefte:
Voordat je een intakegesprek aangaat met de wijkverpleegkundige van Ariane Zorg, is het belangrijk om te bepalen voor soort zorg je nodig hebt. Dit kan variëren van persoonlijke verzorging en medicatiezorg tot verpleging, huishoudelijke hulp of begeleiding. Je huisarts of onze consultants kunnen je hierbij ondersteunen.

Zorg via WLZ en ZVW: Als je zorg nodig hebt die gedekt wordt door de Zorgverzekeringswet (ZVW), staan wij klaar om je te ondersteunen. Wij bieden zowel gecontracteerde als ongecontracteerde zorg aan. De aanvraag voor zorg wordt door een wijkverpleegkundige gedaan, nadat de cliënt geïndiceerd is. Deze professionele beoordeling zorgt ervoor dat je precies de zorg ontvangt die bij jouw situatie past.

Zorg via WLZ: Heb je intensievere zorg nodig die onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ) valt, of je nu een WLZ-indicatie hebt, met of zonder persoonsgebonden budget (PGB)? Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij persoonlijke verzorging, verpleging, medicatiezorg, huishoudelijke hulp, en begeleiding. Ons team is ervaren in het afstemmen van zorg op jouw individuele behoeften, zodat je de beste mogelijke ondersteuning thuis ontvangt.

Start van de Zorg: De zorg start meestal na het verkrijgen van een indicatie. In spoedgevallen kunnen we echter ook zorg bieden voorafgaand aan de indicatie, volgens het zorgplan dat door de wijkverpleegkundige is opgesteld.

Vergoeding en Particuliere Zorg

De meeste zorg wordt vergoed, tenzij je kiest voor particuliere zorg. Mocht de standaard indicatie niet voldoende zijn voor de benodigde zorg, dan kun je altijd extra diensten zoals huishoudelijke hulp, begeleiding, persoonlijke verzorging of verpleging inkopen. Offertes zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact Opnemen

Voor meer informatie over hoe je thuiszorg kunt aanvragen in Amsterdam, vul je het contactformulier in of bel je naar 085 200 63 31.

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ontdek hoe wij het verschil maken in het leven van onze cliënten

Wat Onze Cliënten Zeggen

Ariane Zorg in Amsterdam zet zich met hart en ziel in voor excellente thuiszorg. Onze cliënten waarderen de persoonlijke benadering en professionaliteit van ons team. Lees hier hun verhalen en ontdek het verschil dat wij maken.

hazzmeholland
Read More
Ik was bij een oudere vriend Hans en toen kwam de thuiszorg Rahila binnen Wat een vriendelijk en plezierige jonge vrouw .. Hans was haar 12e adres van de ochtend .. Diep diep respect .. en voor iedereen die moppert over onze zorg .. dit gebeurt er dus ook !!! Succes en bedankt Rahila !
Ilkan Batur
Read More
De zorg en ondersteuning die we van deze thuiszorginstelling hebben ontvangen, was werkelijk super. Het personeel was vriendelijk, begripvol en bovenal deskundig. Ze hebben ons gezin door een moeilijke tijd heen geholpen met een zorgzaamheid die ver boven onze verwachtingen uitsteeg. Bedankt!! Zeker een aanbeveling waard.
Marianne Joanknecht
Read More
Fantastische, zorgzame, thuiszorg. Kunnen op korte termijn schakelen, zijn betrouwbaar en deskundig!
Louise Stuart
Read More
Piet Benschop
Read More
enthousiate medewerkers
Sumaya Hassan
Read More
Fijne werkplek en veel ervaring opgebouwd. Hele aardige mensen , goeie communicatie. Geweldig!
Shadia Loukan
Read More
Zeker een aanrader wat de thuiszorg betreft. De zorgvragers in dit bedrijf komen altijd op nummer 1 te staan en dat is het enige wat telt. Ariane Zorg hartje Amsterdam
Lil Ou
Read More
Fijne thuiszorg in Amsterdam!
Jale Kaplan
Read More
Top mensen en een goede service!
Previous
Next
0 +

Cliënten Geholpen

0 +

Huisbezoeken per Maand

0 +

Zorgprofessionals

0 %

Klanttevredenheidsscore

Neem Contact Op Met Ariane Zorg

Bij Ariane Zorg zijn we toegewijd aan het bieden van kwalitatieve zorg die aan uw behoeften voldoet. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over onze diensten? Vul alstublieft het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook rechtstreeks bereiken via telefoonnummer 085 200 63 31 of per e-mail op contact@arianezorg.nl.

Contactformulier

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In