fbpx Skip to main content

Alles over Persoonlijke Verzorging Thuis

Persoonlijke verzorging is een cruciaal onderdeel van het dagelijks leven. Het gaat niet alleen om het gevoel van welzijn dat u ervaart wanneer u goed verzorgd bent, maar ook om het verminderen van ziektes en infecties. Persoonlijke verzorging omvat het nemen van een douche, tandenpoetsen, nagels knippen en haarverzorging.

Als u uw persoonlijke verzorging niet op de juiste manier bijhoudt, kan dit leiden tot een verslechtering van uw gezondheid door bijvoorbeeld bacteriën, virussen of andere ziekteverwekkers. Daarnaast kan slechte persoonlijke verzorging ook leiden tot mentale achteruitgang.

Persoonlijke verzorging voor ouderen of gehandicapten

Voor ouderen of gehandicapten kan persoonlijke verzorging een uitdaging zijn. Dit kan te wijten zijn aan ouderdomsverschijnselen of een handicap. Als iemand niet langer voor zichzelf kan zorgen, wordt er thuiszorg georganiseerd om te helpen bij persoonlijke verzorging.

Met welke taken helpen de verzorgende?

Verzorgers helpen bij een verscheidenheid aan taken. Allereerst bepalen wijkverpleegkundigen of huisartsen waar hulp nodig is en wat de persoon zelf nog kan. Verzorgers helpen bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, wassen, douchen en naar bed gaan.

Wanneer u op zoek bent naar persoonlijke verzorging in Amsterdam, zijn er veel opties om uit te kiezen. Ariane Zorg biedt persoonlijke verzorging op maat aan. Zo stemmen wij onze dienstverlening perfect af op uw behoefte en wensen.

Doorverwijzing

Als u verpleging of verzorging nodig heeft, hoeft u niet per se een verwijzing van de huisarts te hebben. Het kan wel zijn dat u al intensief contact heeft met de huisarts. Als u wijkverpleging nodig heeft, kunt u zelf contact opnemen met een zorgaanbieder. Verpleging en verzorging worden verleend door verpleegkundigen en verzorgenden.

Het is belangrijk om de juiste zorgaanbieder te kiezen die past bij uw behoeften en wensen. Ariane Zorg staat graag voor u klaar.

Aanvraag

Als u op zoek bent naar verpleging of verzorging, neem dan vandaag nog contact op met ons. Het is belangrijk om de juiste zorg te krijgen die past bij uw behoeften en wensen.

Voor meer informatie, bel 085 – 200 63 31 of vul het contactformulier hieronder in.

Heeft u zorg nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op