iso9001

Wij zijn ISO gecertificeerd

Palliatieve Zorg Thuis

Diensten

Wij bieden u de mogelijkheid de regie – zo lang als mogelijk – in eigen handen te houden. U en uw naasten worden geïnformeerd over de zorg die wij kunnen bieden. U beslist hoe deze ondersteuning eruit ziet. De palliatieve verpleegkundige begeleidt en ondersteunt u en uw naasten in de thuissituatie. 

Wat doen we voor u?

Thuis kunnen er vragen bij u opkomen die in het ziekenhuis (nog) niet aan de orde waren. Bij palliatieve zorg gaat het om zorg en ondersteuning die gericht is op kwaliteit van leven. U en uw naasten kunnen met de palliatieve verpleegkundige bijvoorbeeld praten over uw wensen en verwachtingen in uw huidige situatie en in de toekomst. Het kan daarbij ook gaan over onzekerheden over toenemende klachten en beperkingen en welke ondersteuning of ondersteunende (hulp)middelen er bestaan.

Kosten

In principe vergoedt de zorgverzekering de kosten uit de basisverzekering. Deze zorg valt niet onder het eigen risico. U hoeft hiervoor geen eigen bijdrage te betalen. U heeft geen verwijzing nodig. U kunt zichzelf aanmelden of één van uw naasten of hulpverleners kan dit doen.

Enkele jaren ervaring en altijd zorg die bij u past

Wij staan voor enkele jaren ervaring in de thuiszorg en aanvullende dienstverlening in de Amsterdam en omstreken. Verandert uw situatie in de toekomst, waardoor u niet meer thuis kunt blijven wonen? Of heeft u tijdelijk intensievere zorg nodig? Ook dan kunt u bij Ariane Zorg terecht. Uw wijkteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie of aanmelden voor palliatieve zorg verzorging bij u thuis?

U kunt het wijkteam bereiken via de Klantenservice op telefoonnummer 085 200 63 31. De (wijk)verpleegkundige neemt dan contact met u op voor een afspraak bij u thuis. U bespreekt bij u thuis met iemand van het wijkteam wat u wilt. Samen met u bekijkt het wijkteam wat er mogelijk is. Ze luisteren naar wat u belangrijk vindt. Zodat de ondersteuning altijd precies past bij uw wensen.

Heeft U Hulp Nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In