fbpx Skip to main content

Thuiszorg in Amsterdam: Professionele Ondersteuning bij U Thuis

Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar professionele thuiszorg om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen? Ariane Zorg is uw betrouwbare partner voor op maat gemaakte zorg en ondersteuning.

Persoonlijke Verzorging en Verpleging in Amsterdam Bij Ariane Zorg begrijpen we dat iedereen unieke zorgbehoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan diensten zoals persoonlijke verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, en medische zorg. Onze professionele zorgverleners zijn uitstekend opgeleid en bieden de zorg die u nodig heeft in het comfort van uw eigen huis.

De Voordelen van Kiezen voor Thuiszorg Thuiszorg biedt tal van voordelen zoals:

  • Flexibiliteit: U bepaalt zelf de zorg en ondersteuning die u ontvangt en wanneer.
  • Kostenbesparing: Het kan een betaalbaar alternatief zijn voor traditionele zorginstellingen.
  • Sociaal welzijn: Het helpt eenzaamheid en sociale isolatie te verminderen door u in uw vertrouwde omgeving te houden.

Zorg op Maat van Ariane Zorg Of het nu gaat om thuisbegeleiding, Diabeteszorg, palliatieve zorg of ondersteuning bij dementie, wij bieden gespecialiseerde zorg die aan uw behoeften voldoet. Ontdek meer over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen op Ariane Zorg.

Neem Contact Op voor Thuiszorg in Amsterdam Interesse in thuiszorg? Neem contact met ons op of vraag direct zorg aan.

Heeft u zorg nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Wij richten ons op het bouwen van sterke banden met cliënten

Ariane Zorg is een begrip in zorg en actief als thuiszorg in Amsterdam en omgeving. Al jarenlang bieden wij onze cliënten met plezier verpleging, persoonlijke verzorging en huishoudelijke verzorging aan. Onze zorgverlening voldoet aan erkende kwaliteitseisen en u bent ervan verzekerd dat u goede professionele zorg krijgt van gekwalificeerde verzorgers.

Waar wij voor staan

Met Ariane Zorg kiest u voor zorg op maat. De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal. Vakkundigheid en een klantvriendelijke benadering zijn belangrijke waarden bij Ariane Zorg.

Ariane Zorg levert verpleging, persoonlijke verzorging en huishoudelijke verzorging. Aanvullende diensten zoals personen alarmering hebben wij niet, maar de zorgcoördinator kan u daarbij helpen.

Verzorging Thuis

Onze verzorgenden ondersteunen u bij uw lichamelijke verzorging. Bijvoorbeeld hulp bij wassen, het aan- en uitkleden, hulp bij eten en drinken of bij het innemen van medicatie.

Verpleging Thuis

U kunt bij onze wijkverpleegkundigen terecht voor hulp bij medicatie, wondverzorging, verpleegtechnische handelingen, hulp bij revalideren en advies of hulp na opname in het ziekenhuis.

Thuiszorg bij dementie

Als bij u of bij uw naaste de diagnose dementie is gesteld, of er een sterk vermoeden is van dementie en u zelfstandig woont, kunt u hulp krijgen van een casemanager dementie.

Palliatieve Thuiszorg

Palliatieve zorg begint op het moment dat genezen niet meer mogelijk is. We hebben aandacht voor uw lichamelijke, sociale, psychische en geestelijke situatie. De zorg kan een langere of korte periode zijn.

Diabeteszorg Thuis

Bij Ariane Zorg zijn diabetesverpleegkundigen in dienst. Dit zijn gespecialiseerd verpleegkundigen die zorg geven aan mensen met diabetes. Zij werken hierbij samen met de huisarts.

Onze diensten

Met meer dan 100 cliënten zijn wij de thuiszorg in Amsterdam en omgeving

Ariane Zorg biedt verschillende vormen van thuiszorg met de juiste kwaliteit. Persoonlijke verzorging, dagbesteding, verpleging, particuliere zorg of een andere vorm van thuiszorg.

Neem contact op met Ariane Zorg, samen bepalen we voor u de juiste thuiszorg.

MaartjeThuiszorg client

Uitstekend zorg geleverd met altijd een oor die naar jou luistert. Ik kon hun ook altijd bellen als er vragen of opmerkingen zijn. Zij hielpen mij met alles en daarom ben ik dik tevreden met Ariane Zorg.

ShantyThuiszorg client

Heel behulpzaam geweest met het zorg verlenen voor mijn oma. Contact was keurig, zelfs in de avonduren en weekenden bereikbaar. Vlot afgehandeld. Bedankt voor alle hulp. Beste Thuiszorg in Amsterdam!

CemileThuiszorg client

Na een lange zoektocht voor goede en juiste zorg voor mijn oma, ben ik bij Ariane Zorg terechtgekomen. Altijd bereikbaar, wordt goed naar je geluisterd en de zorg die wordt aangeboden is zeer op maat!

KaraVerpleegkundige

Dingen gedaan krijgen en efficiëntie zijn natuurlijk belangrijk. Maar we hebben altijd geweten dat Ariane Zorg meer kon doen dan alleen het verbeteren van productiviteit. Brengt teams dichter bij elkaar, maakt het werk aantrekkelijker en in het algeheel bevredigender - dit is Ariane Zorg, de thuiszorg in Amsterdam.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?