fbpx Skip to main content

Alles over Particuliere Zorg

Ariane Zorg is een jonge, flexibele zorgorganisatie, centraal gevestigd in Amsterdam. Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten in de gezondheidszorg onderscheiden we ons nadrukkelijk op het vlak van persoonlijke aandacht. Een voorwaarde om de missie en visie van Ariane Zorg te kunnen uitdragen, is onder meer kleinschaligheid. We zijn wars van de stopwatchpraktijken in de zorgsector en zetten desgewenst een extra medewerker in om adequaat tegemoet te komen aan de wensen en zorgbehoeften van onze cliënten. Onze zorgprofessionals beschikken over jarenlange ervaring en zijn veelal bekend met en in de wijk.

Samen met de cliënt, familie en huisarts brengen we in kaart wanneer welke zorg nodig is. Die faciliteren we vervolgens. Niet omgedraaid. We vinden het immers belangrijk dat cliënten de regie over hun leven houden. De pijlers van Ariane Zorg bestaan uit thuiszorg en dagbesteding.

Op deze website vindt u informatie over de diverse geledingen binnen Ariane Zorg. Neem gerust contact op voor meer informatie of een specifieke zorgvraag. We staan u graag te woord en nemen ruim de tijd om huisvesting re realiseren of om een individueel zorgpakket aan te bieden dat het beste aansluit op de specifieke behoeften.

Voordelen van verpleging door het Ariane Zorg wijkteam

  • Uw wensen en mogelijkheden centraal
  • Steeds dezelfde vertrouwde gezichten bij u thuis
  • Complexe zorg, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of terminale zorg
  • Mogelijkheden voor 24-uurs zorg
  • Ariane Zorg is 24/7 bereikbaar en kan, eventueel in samenwerking met geselecteerde partners, 24 uur per dag zorg leveren.

Meer informatie of aanmelden voor verpleging bij u thuis?

U kunt het wijkteam bereiken via de Klantenservice op telefoonnummer 085 200 63 31. De (wijk)verpleegkundige neemt dan contact met u op voor een afspraak bij u thuis. U bespreekt bij u thuis met iemand van het wijkteam wat u wilt. Samen met u bekijkt het wijkteam wat er mogelijk is. Ze luisteren naar wat u belangrijk vindt. Zodat de ondersteuning altijd precies past bij uw wensen.

Enkele jaren ervaring en altijd zorg die bij u past

Wij staan voor enkele jaren ervaring in de thuiszorg en aanvullende dienstverlening in de Amsterdam en omstreken. Verandert uw situatie in de toekomst, waardoor u niet meer thuis kunt blijven wonen? Of heeft u tijdelijk intensievere zorg nodig? Ook dan kunt u bij Ariane Zorg terecht. Uw wijkteam vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Heeft u zorg nodig?

Onze specialisten vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op