Welkom op de Personeelspagina

Deze pagina is speciaal ontworpen om het jou gemakkelijk te maken om belangrijke werk gerelateerde taken efficiënt uit te voeren. Hier vind je alle essentiële middelen die je nodig hebt op één centrale plek. Maak gebruik van de volgende functies:

  • Formulier voor verlof

Plan en vraag hier je verlof aan. Vul het formulier in met de data en details van je gewenste vrije dagen.

  • Formulier voor verzuim

Meld je afwezigheid snel en vertrouwelijk bij ziekte of andere dringende redenen. Zorg voor alle vereiste documenten om je verzuim te registreren.

  • Formulier voor incidenten

 Ervaar je een probleem of zie je een risico in onze werkomgeving? Gebruik dit formulier om het veilig en vertrouwelijk te melden. Jouw input helpt ons om een veiligere werkomgeving voor iedereen te creëren. Dit kan MIM –  en MIM melding zijn.

  • Kwaliteitshandboek 

Raadpleeg ons kwaliteitshandboek voor gedetailleerde informatie over onze normen, procedures en kwaliteitsborgingspraktijken. Dit handboek is ontworpen om je te helpen onze toewijding aan uitmuntendheid in elke taak te handhaven.

  • Personeelshandboek

Dit handboek is jouw gids voor ons bedrijfsbeleid en werkpraktijken. Het bevat informatie over arbeidsvoorwaarden, gedragscodes, veiligheidsprotocollen, en meer. Raadpleeg het regelmatig voor updates en om te zorgen dat je begrijpt wat er van je wordt verwacht. Zo dragen we samen bij aan een heldere en effectieve werkomgeving.

  • Handleidingen

Of je nu informatie zoekt over dagelijkse procedures of specifieke taken, onze uitgebreide handleidingen bieden alle informatie die je nodig hebt om je werk goed te doen.

We moedigen je aan om optimaal gebruik te maken van deze hulpmiddelen om je werkdag zo efficiënt en productief mogelijk te maken. Heb je vragen of heb je hulp nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze HR-afdeling. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 200 75 75 of stuur een e-mail naar c.comlekci@arianezorg.nl.

Aanmelden voor Zorg
  1. Vul het formulier in
  2. Persoonlijk gesprek: Wij bellen u voor een grondige bespreking van uw behoeften.
  3. Zorg op maat: Samen vinden we de juiste zorgoplossing voor u.
Vul Jouw Gegevens In